POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A DATELOR PERSONALE

SC TAVU MONDE SRL (VeeShop.ro) recunoaste si respecta dreptul persoanelor la confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Va informam ca datele de contact pe care decidesi sa ni le funizati sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania.

Politica de confidentialitate a VeeShop.ro se aplica colectarii, folosirii, dezvaluirii si protejarii informatiilor personale pe care decideti sa le furnizati.

Va rugam sa cititi urmatoarele, pentru a afla mai multe despre politica de confidentialitate si practicile noastre privind datele personale.

De ce colectam date cu caracter personal?

Colectam date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • in vederea indeplinirii obligatiilor legale si responsabilitatilor sociale conform normelor romanesti si internationale.
  • in vederea implicarii tuturor partilor interesate, in diverse ocazii, in activitati de participare publica si in vederea mentinerii unor relatii bune cu comunitatea si indeplinirea diverselor sarcini de comunicare;

Cum putem folosi aceste informatii?

Aceste date sunt folosite, conform celor indicate mai sus, in diferite scopuri. Cateva exemple specifice includ:

  • procesarea cererii dvs. de inregistrare, de solicitare de informatii sau reclamatiile dvs;
  • organizarea de cursuri de training sau alte programe sociale pentru comunitate;
  • furnizarea de informatii cu privire la activitatile in desfasurare ale VeeShop.ro;

Ce informatii colectam?

In vederea indeplinirii scopurilor mentionate mai sus, cu diverse ocazii, VeeShop.ro va poate solicita date care sa ne permita sa va contactam, cum ar fi: numele dvs., adresa de email, numarul de telefon, adresa postala, etc.

Acest lucru se poate intampla cand vizitati site-ul nostru, cu ocazia discutiilor personale cu angajatii nostri, cu ocazia inregistrarii participarii la un workshop sau intalnire publica, participarii la un chestionar sau la orice alta activitate de participare publica. Anumite informatii despre computerele celor care acceseaza website-ul sunt colectate automat (vezi mai jos).

Cookies” – asa cum este o practica obisnuita pentru site-urile multor societati, si site-ul VeeShop.ro foloseste „cookies” si alte tehnologii pentru a ne ajuta sa intelegem care parti ale site-ului sunt cele mai populare, ce anume acceseaza vizitatorii nostri pe site si cat timp petrec acolo. Folosim tehnologii cum ar fi „cookies” pentru a studia eficacitatea comunicatiilor cu vizitatorii nostri, in vederea imbunatatirii constante a site-ului/site-urilor noastre.

Informatii de tip „Log” - serverele noastre inregistreaza automat informatiile pe care le trimite serverul dvs. atunci cand vizitati site-ul nostru. Aceste inregistrari pot include informatii referitoare la cautarea (electronica) pe web, adresa IP, tipul de „browser”, limbajul „browserului”, data si ora cautarii dvs. si una sau mai multe „cookies” care pot identifica in mod unic „browserul” dvs.

Informatii privind „user”-ul– cand trimiteti un email sau folositi alt tip de comunicare cu VeeShop.ro, putem stoca aceste informatii pentru a putea procesa cererile dvs., a le raspunde si pentru a ne imbunatati serviciile si activitatile.

Alte website-uri – in ceea ce priveste website-urile, aceasta Politica de Confidentialitate a Datelor Personale se aplica tuturor site-urilor web care sunt detinute si operate de VeeShop.ro.

Dezvaluirea informatiilor

In anumite situatii si numai daca exista o obligatie in acest sens, VeeShop.ro, in calitate de operator, poate dezvalui aspecte privind datele personale catre auditorii sai, partenerilor sai contractuali, altor companii din acelasi grup cu operatorul si, ocazional (si numai cu consimtamantul persoanei in cauza), catre mass-media. Solicitam acestor parti sa accepte procesarea acestor date in baza instructiunilor noastre si in conformitate cu aceasta Politica si cu alte masuri corespunzatoare de confidentialitate si securitate.

Securitatea informatiilor

Tratam securitatea informatiilor dvs. in mod foarte serios, de aceea, luam importante masuri de securitate, necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.
Accesul la datele personale este permis numai angajatilor autorizati ai VeeShop.ro sau ai entitatilor din acelasi grup ca si VeeShop.ro, carora le sunt necesare aceste date in vederea operarii, dezvoltarii si imbunatatirii serviciilor noastre. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Integritatea datelor

VeeShop.ro proceseaza date personale doar in scopul pentru care au fost colectate si conform acestei Politici. Revizuim practicile noastre de colectare, stocare si procesare de date pentru a ne asigura ca procesam, colectam si stocam numai acele date necesare pentru furnizarea sau imbunatatirea serviciilor si activitatilor noastre. Luam masurile necesare in masura posibilitatilor, pentru a ne asigura ca datele personale pe care le procesam sunt corecte, complete si actuale, dar depindem de utilizatorii nostri pentru a ne furniza date actualizate sau pentru a corecta datele lor personale acolo unde este necesar.

 NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si respectiv ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TAVU MONDE SRL (numita in cele ce urmeaza „VeeShop.ro”), o societate constituita conform legislatiei din Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/375/2013, CUI 31275834, avand sediul social in Str. Crinului, nr. 26, Jud. Iasi, Romania, operator de date cu caracter personal, in sensul Legii nr. 677/2001, avand prelucrarea de date cu caracter personal notificata in scopul “Reclama, Marketing si Publicitate” si inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 0008353 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Prin completarea datelor, dumneavoastra va exprimti acordul expres si neechivoc ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra, cuprinse in formularul de inscriere la evenimentele sau concursurile organizate de VeeShop.ro, sa fie procesate si folosite de VeeShop.ro.

VeeShop.ro garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participantilor la evenimentele sau concursurile organizate de VeeShop.ro. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestor evenimente nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia imputernicitilor VeeShop.ro pentru prelucrarea de date personale si cu exceptia cazurilor in care VeeShop.ro trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Conform Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de urmatoarele drepturi: 

  • (i) Dreptul la informare : dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului de date personale, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de Legea nr. 677/ 2001 pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate;
  • (ii) Dreptul de acces la date: dreptul de a obtine de la operator la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele in legatura cu dumneavoastra sunt sau nu prelucrate de catre acesta. 
  • (iii) Dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

Accept

 Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe